Zonnepanelen

Zonnepanelen, een goede investering voor particulieren & bedrijven

Het plaatsen van zonnepanelen kan verschillende voordelen bieden, zowel voor het milieu als financieel voor jezelf.

Sfeerbeeld Depoorter Engineering | Plaatsing van zonnepanelen, thuisbatterijen & laadpalen in regio West-Vlaanderen

Erkende installateurs

Onze installateurs zijn hoog opgeleid en bovendien zijn wij RESCert gecertificeerd waardoor premies op jouw installaties mogelijk zijn.

Bespaar op jouw energierekening

Word minder afhankelijk van elektriciteit van het net en genereer je eigen elektriciteit via zonnepanelen.

Draag bij aan het milieu

Het gebruik van zonne-energie vermindert de uitstoot van broeikasgassen en draagt zo bij aan een mooiere en duurzamere omgeving.

Waarom zonnepanelen?

Het plaatsen van zonnepanelen biedt tal van voordelen:

Besparing op jouw energierekening: doordat zonnepanelen elektriciteit voor je huishouden genereren, word je minder afhankelijk van elektriciteit van het net. Op lange termijn kan dit dus zorgen voor lagere energiekosten.

Duurzame energieproductie: Zonlicht dat omgezet wordt in elektriciteit via zonnepanelen vermijdt de uitstoot van schadelijke gassen of het verbruik van fossiele brandstoffen. Doordat je zo minder afhankelijk wordt van niet-hernieuwbare energiebronnen, draag je bij aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen.

Onafhankelijk & zelfvoorzienend: door je eigen elektriciteit via je zonnepanelen op te wekken, ben je minder afhankelijk van schommelingen in de energiemarkt en prijswijzigingen van energiebedrijven.

Milieuvriendelijk: het gebruik van zonne-energie vermindert de uitstoot van broeikasgassen en draagt zo bij aan een mooiere en duurzamere omgeving. Dit is belangrijk voor het verminderen van de impact van klimaatverandering.

Premies

Op welke premies kan je vandaag beroep doen?

In Vlaanderen kan je nog steeds genieten van een premie voor de installatie van zonnepanelen. Deze premie wordt toegekend per kilowattpiek (kWp) en is afhankelijk van de grootte van je installatie.

De exacte bedragen en voorwaarden kunnen variëren, dus het is raadzaam om de website van de Vlaamse overheid te raadplegen voor de meest recente informatie.

Andere diensten

Bij Depoorter Engineering kan je ook terecht voor:

Sfeerbeeld Depoorter Engineering | Plaatsing van zonnepanelen, thuisbatterijen & laadpalen in regio West-Vlaanderen Sfeerbeeld Depoorter Engineering | Plaatsing van zonnepanelen, thuisbatterijen & laadpalen in regio West-Vlaanderen

Thuisbatterijen

Sfeerbeeld Depoorter Engineering | Plaatsing van zonnepanelen, thuisbatterijen & laadpalen in regio West-Vlaanderen Sfeerbeeld Depoorter Engineering | Plaatsing van zonnepanelen, thuisbatterijen & laadpalen in regio West-Vlaanderen

Laadpalen